21 Januar 2019

Event Park Amsterdam is nog niet twee maanden geleden gelanceerd of zij weet een plek op de achterpagina van de EventSpecial van de Telegraaf te bemachtigen.

Vandaag lanceert Rhijnvis Media haar landelijke campagne Organiseer een Topevent. Een speciaal hiervoor ontwikkelde special van 16 pagina’s wordt via de bijlage van De Telegraaf verspreid onder de abonnees en losse verkoop. De website www.organiseereentopevent.nl staat vanaf vandaag ook online en zal doormiddel van online marketing rond de 25.000 unieke bezoekers trekken binnen twee maanden. Verder zal de media organisatie aanwezig zijn op EventSummit in Rotterdam Ahoy op 31 januari, waarbij zij de special zullen verspreiden onder exposanten en bezoekers.

Event Park Amsterdam heeft in samenwerking met 5 van haar 31 partners gelegenheid gezien om in de uitgave van 21 januari 2019 de gehele achterpagina van de EventSpecial te bemachtigen. De advertentie geeft een prachtig beeld van de veelzijdigheid van aanbieders in de regio. 

Met ruim 1.200.000 lezers via De Telegraaf, online zichtbaarheid via de website organiseereentopevent.nl en verspreiding op de EventSummit in Rotterdam Ahoy is dit een unieke manier om de juiste doelgroep te bereiken. In vergelijking met andere Nederlandse dagbladen, bereikt De Telegraaf het grootste aantal zakelijke lezers. Kortom een mooie kans om onze boodschap breed uit te dragen.

Kijk verder op onze website of download de EventSpecial.