4 September 2019

Tijdens de vierde editie van de Business Travel & Mobility (BTM) Conference op dinsdag 24 september zal Haarlemmermeer zichzelf nog prominenter promoten. Voor het eerst krijgen de partners van Event Park Amsterdam een geheel eigen gedeelte in het Claus Event en Congres Centre in Hoofddorp. Tijdens deze ‘MICE Experience’ zetten minimaal tien deelnemende eventlocaties zichzelf en de regio op de kaart.

Op dinsdag 24 september organiseren branchenetwerkorganisatie Business Travel & Mobility Club (BTMClub) en Luchtvaartnieuws Magazine de vierde Business Travel & Mobility Conference (BTM Conference). Dit netwerk- en kennisevenement is bedoeld voor professional buyers uit de luchtvaart-, zakenreis- en mobiliteitsindustrie en vindt net als voorgaande jaren plaats in het centraal gelegen Claus Event en Congres Centre in Hoofddorp. Ook voor Event Park Amsterdam, een samenwerkingsorganisatie tussen dienstverleners en eventlocaties in deze regio, een uitgelezen kans om zich te presenteren.

Niet alleen zichzelf, maar ook de regio promoten

Wat echter nieuw is, is dat minimaal tien partners van het Event Park Amsterdam zichzelf dit jaar in een aparte zaal zullen presenteren. Iets wat Carla van den Berg-Brantjes, managing partner van BTMClub, enorm toejuicht. “Tijdens deze aparte MICE Experience zetten zij immers niet alleen hun eigen locatie of dienstverlening op de kaart, maar ook de regio als geheel. Het is goed om te zien dat ondernemers samen optrekken om hun regio te promoten en meeting- en eventplanners te overtuigen om met hun events naar de Haarlemmermeer te komen.”

Anders dan alles wat je in de grote stad vindt

Een oud gemaal, een Boeing 747, een pittoreske appelboomgaard of een karakteristieke suikerfabriek zijn hier een paar voorbeelden van. Floris Licht van Event Park Amsterdam is overtuigd van de kracht van het unieke en gevarieerde aanbod van de 34 deelnemende locaties en toeleveranciers. “Achter iedere partner schuilt een interessant verhaal. Daarnaast zijn de locaties totaal anders dan alles wat je in de grote stad vindt. De steden worden steeds moeilijker bereikbaar en steeds drukker”, aldus de voorzitter. “De eventlocaties in Haarlemmermeer zijn het waard zijn om gezien en ontdekt te worden. Om de meeting- en eventorganisers hierbij te helpen organiseren we op 11 en 12 november 2019 een tweede editie van ons Inspiratie Event waarvoor men zich tijdens de BTM Conferentie bij onze stand aan kan melden.”

Kijk voor meer deelnemende locaties en diensten in Haarlemmermeer op www.eventparkamsterdam.com en voor meer informatie over het evenement op www.btmclub.nl/btmconference (ook voor aanmelden).