9 April 2021

De regio Haarlemmermeer kent tientallen bijzondere en exclusieve locaties, met een aanbod dat net zo veelzijdig is als de regio zelf. Van hypermoderne locaties met de nieuwste faciliteiten, tot karakteristieke monumentale panden. Convention Bureau Event Park Amsterdam deelt in dit blog drie uitzonderlijke locaties, met elk een eigen stijl en een scala aan mogelijkheden. Wat het thema of karakter van jouw evenement ook is, één van deze drie locaties sluit hier ongetwijfeld perfect bij aan.
  1. Stoomgemaal Halfweg

Stoomgemaal Halfweg is niet zomaar een evenementenlocatie. Op deze locatie bevindt zich namelijk het oudste en grootste nog werkende schepradstoomgemaal van Nederland. Een ware stoom experience dus! De locatie is perfect voor de wat kleinere vergaderingen, brainstormsessies of een bedrijfsevenement. Dit vanwege de ruimte, het bijzondere karakter en het terras aan het water. Daarnaast hebben gasten de mogelijkheid om de machinekamer te bezichtigen, wat uiteraard een uitzonderlijke en unieke ervaring is. Stoomgemaal Halfweg is een authentieke, sfeervolle locatie en is goed bereikbaar via snelwegen A9 en A10. Bovendien ligt treinstation Halfweg op slechts 5 minuten loopafstand.  

  1. Het Cultuurgebouw

In het hart van Haarlemmermeer, het centrum van Hoofddorp, staat Het Cultuurgebouw. Het Cultuurgebouw biedt bezoekers verschillende voorzieningen onder één dak, waaronder schouwburg De Meerse, Pier K en Poppodium Duycker. Samen beschikken ze over o.a. vijf podiumzalen, een popcafé en diverse vergaderlocaties. Schouwburg De Meerse beschikt over 2 prachtige theaterzalen met een gezamenlijke capaciteit tot 800 gasten in theateropstelling. In combinatie met de andere zalen beschikt Het Cultuurgebouw over een totaalcapaciteit van 1.315 gasten. De verscheidenheid aan zalen biedt een scala aan mogelijkheden voor een bijeenkomst, congres of bedrijfsevenement. De zalen en foyers kunnen afzonderlijk gehuurd worden, maar het is ook mogelijk de hele locatie exclusief te huren. Het Cultuurgebouw is zeer goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Verder is er rondom het gebouw voldoende parkeergelegenheid en beschikt de organisatie over professionele technische faciliteiten en diverse cateringmogelijkheden.

  1. Landgoed de Olmenhorst

Op zoek naar een wat rustigere locatie? Dan is Landgoed de Olmenhorst in Lisserbroek, een oase van rust midden in de Randstad, de juiste locatie. Naast alle appel- en perenbomen zijn er ook verschillende historische panden te vinden waarin o.a. bijzondere vergaderlocaties gevestigd zijn. Deze liggen verspreid over het landgoed en hebben allen een eigen, unieke sfeer. Deze vergaderruimtes bieden een perfecte gelegenheid voor uw brainstormsessies, meetings of bedrijfsevenement. Vanwege de vrij beschikbare ruimte buiten op het perceel kunt u de capaciteit uitbreiden door extra tenten te plaatsen. Uitstekend voor de organisatie van uw outdoor evenement of een combinatie tussen binnen- en buitenelementen.

Bent u door deze inspirerende locaties geïnteresseerd geraakt in de organisatie van een evenement op één van de locaties van Convention Bureau Event Park Amsterdam? Neem dan vooral contact met ons op. Naast bovenstaande locaties hebben wij natuurlijk nog meer locaties om uw congres, meeting of bedrijfsevenement te organiseren. Voor verdere informatie hierover kunt u snel een kijkje nemen op onze speciale locatie pagina.