5 Februar 2021

Het vinden van de juiste vergaderlocatie kan een grote uitdaging zijn. Een plek die groot genoeg is, in een rustige en goed bereikbare omgeving, die inspireert en ook nog eens fijn is voor de portemonnee. Convention Bureau Event Park Amsterdam heeft een breed scala aan mogelijkheden, waar zeker een vergaderlocatie tussen zit die voldoet aan uw eisen. Dit zijn de vijf belangrijkste redenen om uw aankomende vergadering bij één van de locaties van Convention Bureau Event Park Amsterdam te organiseren;

1. De ligging

Convention Bureau Event Park Amsterdam ligt midden in de driehoek van de historische steden Amsterdam, Haarlem en Leiden. Daarom zijn de aangesloten locaties erg goed bereikbaar. Op maximaal 20 minuten van de omliggende grote steden en midden in het groen biedt de regio Haarlemmermeer een zeer interessant alternatief voor de vaak veel drukkere omliggende steden.

2. Veel verschillende locaties

Convention Bureau Event Park Amsterdam werkt samen met de mooiste locaties in de regio Haarlemmermeer en omstreken. Zo is er een gevarieerd aanbod. Zoekt u een oase van rust voor uw vergadering? Of verkiest u toch liever een meer dynamisch of industriële locatie? Bij Convention Bureau Event Park Amsterdam zijn vrijwel alle internationale hotelketens, veel aansprekende evenementenlocaties en professionele toeleveranciers vertegenwoordigd

We schreven al eerder over een aantal van deze unieke locaties. Klik hier.

3.Méér voor je geld

Misschien wel één van de grootste voordelen van een locatie in de Haarlemmermeer boeken; de prijs! Je krijgt niet alleen veel meer ruimte, rust en groenere omgeving dan een locatie in het centrum van de omliggende steden, ook is het aanzienlijk goedkoper. Daarnaast is parkeren geen enkel probleem, ruimte genoeg en die parkeerkosten zitten vaak bij de prijs inbegrepen. Vaak een van de pijnpunten bij een locatie midden in een drukke stad. Zo krijg je in de Haarlemmermeer écht waar voor je geld.

4.Méér dan locaties

Via onze website kunt u direct in contact komen met onze partners, maar wij ondersteunen u ook graag bij uw keuzeproces. Onze locatie- en evenementenspecialisten staan altijd klaar om u te adviseren. Als onderdeel van de Metropoolregio Amsterdam biedt Convention Bureau Event Park Amsterdam hoogwaardige faciliteiten en siteprogramma’s, voor de planning en organisatie van uw aanstaande congres, brainstormsessie, workshop, vergadering of evenement. Wij bieden u onze persoonlijke en zeer complete DMC-service kosteloos aan.

Als u het op prijs stelt, dat onze medewerkers u na advies en begeleiding in het offertetraject verder begeleiden of helpen bij de planning en organisatie van uw evenement of bijeenkomst, dan stellen zij graag een offerte op maat voor u op.

5. Goed onderhoud van contact

We vinden het belangrijk om goed contact te onderhouden met onze partners en de omliggende gemeentes. Convention Bureau Event Park Amsterdam onderhoudt nauwe contacten met o.a. gemeente Haarlemmermeer, Metropoolregio Amsterdam en andere sociaal-maatschappelijke instanties in de regio. Waar mogelijk spreken wij onze contacten graag aan ten voordele van uw project of event. Samen sta je tenslotte sterker!

Kansen en mogelijkheden genoeg dus voor de planning en organisatie van uw vergadering! Heeft u vragen naar aanleiding van deze blog? Neem dan contact met ons op.