9 janvier 2019

Op 16 en 17 januari a.s. nemen wij (als onderdeel van het Holland Pavillon) deel aan BOE19 in Dortmund, de internationale vakbeurs voor LIVE Communicatie in Europa. 550 exposanten uit meer dan 13 landen zorgen in twee dagen voor een uitgebreid aanbod aan kennis, netwerk en promotie voor de ruim 10.400 bezoekers. Een aanrader om een dagje voor vrij te maken!

BOE19 is een van de jaarlijkse hoogtepunten binnen de Duitse eventbranche. Alleen al in 2018 liet de beurs een toename van het aantal bezoekers uit de Benelux-landen zien van meer dan 20% in vergelijking met het voorgaande jaar. De vakbeurs is dan ook een must voor marketingbesluitvormers uit de meest verschillende bedrijfstakken: van hotelwezen, toerisme, autobranche, filmwereld tot het bank- en verzekeringswezen. Hier worden trends, ontwikkelingen én de (economische) koers naar succes bepaald. 

De combinatie van Nederlandse creativiteit met het zakelijke en punktliche van de Duitse eventbedrijven, is een gouden tandem. Niet voor niets is de organisatie van Best of Events voor het derde jaar op rij een coproductie aangegaan met o.a. Eventbranche.nl, de initiatiefnemers van het Holland Pavillon. Een grote stand, dit jaar verdubbeld in grootte, waar diverse partijen vanuit Nederland hun bureau, locatie, product of concept tonen aan de Duitse eventindustrie.

Event Park Amsterdam is er trots op om, pakweg 2 maanden na officiele lancering, nu al deel te nemen aan een dergelijke groot opgezette internationale beurs en daarmee onze prachtige evenementengemeente Haarlemmermeer prominent op de kaart zetten.   

Open de beurskrant met daarin het volledige programma en de link naar gratis registratie!