19 September 2019

Op zondag 29 september van 15.00 tot 20.00 uur staat Badhoevedorp weer in het teken van het culinaire evenement 'Badhoevedorp Proeft'. Badhoevedorp onderstreept daarmee haar identiteit van 'lekker en gezellig' dorp aan de Ringvaart. Een deel van de opbrengsten zullen aan het inloophuis Esperanza worden gedoneerd. De stichting viert haar 5-jarige bestaan.

Inloophuis Esperanza is gevestigd in een eigen onderkomen aan de Badhoevelaan en biedt steun en begeleiding aan (ex)kankerpatiënten en hun naasten. Het jubilerende Esperanza is afhankelijk van donaties. 'Badhoevedorp Proeft' heeft dit jaar besloten het inloophuis financieël te ondersteunen. 

“We gaan er weer voor! En het wordt ongetwijfeld weer een mooi evenement, met medewerking van heel veel prachtige plaatselijke horeca bedrijven. De locatie is dit jaar anders dan de vorige jaren. Gekozen is voor de ruimte voor het Dorpshuis wat een stuk ruimer qua opzet is." Aldus Riet Verbeek, oprichtster en voorzitster van stichting Inloophuis Esperanza. 

Later aan het Water, Het Fornuis, Corendon Village Hotel Amsterdam, De 7 Deugden, Patatzaak Sloten, Tuincentrum Osdorp en het Ramada Amsterdam Airport Schiphol zullen net als verleden jaar weer van de partij zijn. Als nieuwe deelnemers mag de organisatie dit jaar op Park Plaza Amsterdam Airport, Cateringmix, Kaasboerderij Sloten, Meinders Catering en Kukimi by Ramada rekenen. Dit jaar kunnen de kinderen hun eigen pizza bakken en is er onder andere popcorn te koop. 

Het gezellige culinaire- en muzikale evenement wordt mede mogelijk gemaakt door 'De Vrienden van Badhoevedorp Proeft'.

Kom proeven en laat je verrassen!

Check het Facebook account