3 May 2021

Steeds meer bedrijven zien in dat de organisatie van bedrijfsevents van groot belang zijn voor de cultuur en sfeer binnen hun organisatie, maar vinden het organiseren ervan nog een hele opgave. Gelukkig kent Nederland de meest prachtige evenementenlocaties, om onder andere brainstormsessies, workshops, vergaderingen, meetings, congressen en beurzen te organiseren. Convention Bureau Event Park Amsterdam geeft in dit blok drie redenen waarom het organiseren van een bedrijfsevent kan bijdragen aan het succes van uw organisatie. Een inhoudelijk sterk evenement, waarbij een heldere en relevante boodschap wordt gecommuniceerd, kan namelijk zorgen voor zowel meer tevreden klanten als tevreden medewerkers.

​Convention Bureau Event Park Amsterdam geeft in dit blok drie redenen waarom het organiseren van een bedrijfsevent kan bijdragen aan het succes van uw organisatie. Een inhoudelijk sterk evenement, waarbij een heldere en relevante boodschap wordt gecommuniceerd, kan namelijk zorgen voor zowel meer tevreden klanten als tevreden medewerkers.

  1. Verhoging van de resultaten op de werkvloer

Door regelmatig te brainstormen over nieuwe ideeën, worden er op den duur altijd wel interessante nieuwe zaken, producten en proposities ontwikkeld en gelanceerd. Hiernaast helpt een brainstormsessie, als onderdeel van een bedrijfsevent, sterk in het empoweren en motiveren van uw medewerkers. Men krijgt simpelweg het gevoel dat men mee kan/mag praten, denken en beslissen.  Als hiet goede ideeën uitkomen, die ook echt worden opgevolgt en uitgevoerd, dan resulteert dit in een positievere werksfeer. Dat leidt vaak weer tot nog betere resultaten. Organiseer uw bedrijfsevent bijvoorbeeld bij Het Cultuurgebouw in Hoofddorp, een locatie met eindeloze mogelijkheden.

  1. Eén grote marketingtool

Een bedrijfsevent is goed voor de sfeer tussen werknemers en collega’s, maar daarnaast kunnen er uiteraard ook klanten of opdrachtgevers worden uitgenodigd. Door een onderscheidend event te organiseren, passend bij de kernwaarden, producten en/of diensten van uw organisatie, worden klanten geprikkeld en maakt uw organisatie een veel grotere impact dan via bijvoorbeeld bij het versturen van een nieuwsbrief, een sales call of afspraak bij u op kantoor. Kies tussen een combinatie van offline en online bij één van onze vele partners, waarvan de meeste inmiddels gespecialiseerd zijn in de organisatie van ‘hybride meetings’. Of kies juist voor het menselijke contact, de emotioneel sterkere verbinding en een inspirerende locatie als De Arendshoeve, ‘The Garden of Amsterdam.

  1. Werknemers en klanten als ambassadeurs

Een tevreden opdrachtgever fungeert als ambassadeur van uw merk of bedrijf. Een betere marketing kunt u zich niet wensen. En wie zijn nu de allerbeste ambassadeurs voor uw organisatie? Uw eigen werknemers en klanten natuurlijk! Als zij enthousiast zijn dan zullen zij dit enthousiasme ongetwijfeld delen met hun netwerk. Verzorg om deze reden een uitstekend bedrijfsevent voor werknemers en klanten, zodat zij een trouwe ambassadeur van uw organisatie worden en nog lang napraten over hetgeen u voor ze georganiseerd heeft. Creëer zo’n waanzinnige en unieke ervaring en de hieraan gekoppelde maandenlange interne en extern promotie bijvoorbeeld op Landgoed de Olmenhorst, een inspirerende locatie middenin het groen!

Bent u geïnteresseerd geraakt in één van bovenstaande unieke locaties voor uw bedrijfsevent? Neem dan vooral contact met ons op. Convention Bureau Event Park Amsterdam beschikt over een aanbod van maar liefst 36 locatiepartners, die er allemaal naar uitkijken om uw congres, meeting, feest of bedrijfsevenement tot in de puntjes voor te bereiden en uit te voeren. Neem voor het complete overzicht een kijkje op onze locatiepagina.