28 April 2019

Een kop koffie en goed gezelschap leiden tot oprechte verhalen. In deze serie gaan we in gesprek met ‘de mensen achter Claus Park Collection’. Wat maakt hun organisatie zo geliefd bij gasten en bookers? Wat typeert hen? En wat is hun geheim? Je leest het hier.

Mijn gespreksgenoten

Ik ben in gesprek met Sandra van den Hurk, Joyce Kremer en Irene Nederlof, samen het sales- & marketingteam van Claus Park Collection.  

Waarom is het leuk om in Courtyard by Marriott te overnachten?

In stereo: "Omdat je hier met een grotere glimlach weggaat dan toen je binnen kwam!"

Het is hier goed toeven: we zitten aan het Haarlemmermeerse Bos, midden in Metropool Regio Amsterdam. Je kunt hier zowel de rust opzoeken als de drukte. De combinatie van het Courtyard by Marriott hotel, Claus en Papa’s Beach House faciliteert een breed scala aan horeca, met restaurants, event locaties, bowling, casino en escape rooms. Wat dat betreft is het net een dorpje: je hoeft hier niet weg om te vinden wat je zoekt. Dat zorgt voor rust en effectief gebruik van kostbare tijd.

Waarom is het waardevol hier een evenement te organiseren?

Omdat we op elke tak van sport specialisten hebben zitten die goed ingespeeld zijn op elkaar. De combinatie van producten maakt het sterk; de verschillende identiteiten die we binnen onze collectie hebben, zijn complementair. Zo zorgen we er samen met onze klanten voor dat we een beleving met impact faciliteren. Onderdeel van onze visie is ‘Where the fun of business begins’. Van het aanbieden van Haka les en yoga in het bos tot een potje bowlen in een break; we maken ruimte voor plezier. Daarnaast doen we -gewoon- wat we beloven; we maken verwachtingen waar. Kijk maar naar de recensies.

Beschrijf Claus Park Collection in 1 zin.

Claus is een bedrijf dat constant in ontwikkeling is dankzij de synergie tussen de ervaren vakspecialisten binnen alle bedrijven van de collection.

Wat typeert de mensen die hier werken?

We werken in een familiebedrijf. Dat betekent dat we voor en met elkaar werken. Het gaat ons ‘aan het hart’. Dat uit zich in een zeer groot verantwoordelijkheidsgevoel, een hoog ambitieniveau en een flinke dosis gezelligheid. We hebben een heel persoonlijke manier van werken en de meeste relaties die we hebben zijn zeer duurzaam. Er is hier veel waardevolle wederzijdse loyaliteit. 

Wat is de big hairy audacious goal?

Dat we iedere maand meerdaagse grote congressen faciliteren binnen de combinatie van onze bedrijven.

Wat is het geheim van Claus Park Collection?

Aan het hoofd van dit bedrijf staat een familie die zeer gedreven is en een enorm hart heeft voor zowel de zaak als alle mensen die eraan bijdragen. Het is heel waardevol om daarvan deel uit te maken. Dat hechte familiegevoel ervaart iedereen die die hier op bezoek komt, als gast of als opdrachtgever. 

Waarom zijn jullie aangehaakt bij Event Park Amsterdam?

Haarlemmermeer is een krachtige en kansrijke speler binnen Metropool Regio Amsterdam (MRA). Samen met de partners van Event Park Amsterdam kunnen we onze positie op met name de internationale markt verder versterken. De drie B’s waarmee het convention bureau van Haarlemmermeer naar buiten treedt (beschikbaar, bereikbaar en betaalbaar) is een door ons veelgehoorde motivatie om voor onze destinatie te kiezen. Laten we deze usp’s gezamenlijk grote internationale bekendheid geven!  

Meer weten over Claus Park Collection.

Interview: Amanda van Diemen, Van Diemen PR